Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný a moderný hotel v srdci Budvy, iba pár krokov od rušného centra mesta. Tento krásny hotel s rozlohou 350 m2 sa nachádza v bezprostrednej blízkosti všetkých hlavných atrakcií a zaujímavostí, ktoré Budva ponúka.

Vlastnosti hotela:

9 útulných izieb rôznych typov, aby vyhovovali každému štýlu cestovania:

Štandardný apartmán s rozlohou 38 m² s krásnym balkónom, možnosťou vlastného stravovania a nádherným výhľadom na hory a mesto. Všetky apartmány majú klimatizáciu, TV a internet. Apartmány majú vlastnú kúpeľňu so všetkými toaletnými potrebami a sušičom vlasov. Kuchynka je vybavená chladničkou, kávovarom, rýchlovarnou kanvicou a kuchynským riadom.

Dvojlôžková izba s rozlohou 29 m² s krásnym balkónom a nádherným výhľadom na hory a mesto. Apartmány sú vybavené klimatizáciou a TV. Izba má vlastnú kúpeľňu so všetkými toaletnými potrebami a sušičom vlasov.

43 m² luxusný apartmán s krásnym balkónom a nádherným výhľadom na hory a mesto. Apartmány majú klimatizáciu, satelitnú TV a internet. Apartmány majú vlastnú kúpeľňu so všetkými toaletnými potrebami a sušičom vlasov. Tento konkrétny apartmán ponúka mimoriadne pohodlnú posteľ s hodnotením neuveriteľných 9,8 od hotelových hostí a dostatok priestoru na to, aby ste sa každý deň cítili pohodlne a relaxovali.

Súčasťou hotela je aj recepcia, kaviareň, reštaurácia, parkovisko pre 5 áut.

 

Ak máte záujem o kúpu volajte 0903 855 264

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Úžitková plocha:
350 m2
Zastavaná plocha:
350 m2
Stav:
novostavba
Rok výstavby:
2021
Celková plocha:
350 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Vaněčková RSc.

Alena Vaněčková RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Español

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti