Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Predaj garsónky, ktorá sa nachádza v je jedinečnom komplexe s vynikajúcou polohou a pôsobivou infraštruktúrou.

Chôdzou 7-8 minút k moru, sa dostanete na pláž Becici, jednu z najlepších pláží v Čiernej Hore.

Ubytovanie v tomto komplexe je porovnateľné s hotelovým ubytovaním na vysokej úrovni. Personál je neustále prítomný v areáli; poskytuje čisté uteráky, čistí saunu a bazén, udržiava telocvičňu čistú. V areáli navyše platia pravidlá správania sa, v súlade s ktorými musia nájomníci v noci dodržiavať ticho. Párty pri bazéne a iné nepríjemné chvíle, ktoré môžu poškodiť pohodlie ostatných žijúcich, sú vylúčené. Súčasťou komplexu je herňa pre deti.

Komplex má všetky podmienky pre vaše pohodlie:


· Vonkajší bazén
· Krytý bazén 
· First Spa: sauna a parný kúpeľ
· Second Spa: sauna, parný kúpeľ a masážna miestnosť
· Fitness miestnosť s kardio a silovým tréningom vybavenie
· Hodiny jogy a vodného aerobiku
· Relaxačná zóna s ležadlami v kabíne pre voľný čas
· 24-hodinová recepcia
· Multifunkčná konferenčná/coworkingová miestnosť
· Masážne miestnosti

V dome je výťah.

Ak máte záujem o kúpu neváhajte a volajte na 0903 885 264, väčšina bytov v komplexe je už predaná či rezervovaná. Prípadne Vám môžeme ponúknuť byt v inom komplexe, v septembri 2024 ten istý developer začína s výstavbou dvoch ďalších komplexov v tejto lokalite. 

V cene je zahrnutá provízia sprostredkovateľa ako aj transfer z letiska na obhliadky. V cene nie je zahrnutý poplatok za vypracovanie kúpnych zmlúv, preklad a vklad na kataster, pre viac informácií nás kontaktujte.

Byt sa predáva ako holo byt. Je tu kúpeľňa so sanitou a klimatizácia. Je možné si u architekta od developera nechať urobiť návrh interiérového dizajnu na mieru a aj nechať zariadiť nehnuteľnosti podľa svojich predstáv a možností.

V prípade, že by ste kupovali nehnuteľnosť ako investičnú, zabezpečíme servis s tým spojený, kontaktujte nás pre viac informácií.

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
22 m2
Zastavaná plocha:
22 m2
Stav:
novostavba
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2024
Celková plocha:
22 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Vaněčková RSc.

Alena Vaněčková RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Español

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti