Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom 1 izbového bytu, 40 m2 ČSA, Brezno

Ulica: ČSA
Obec: Brezno
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
420 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Prenájom 1 izbového zariadeného bytu po čiastočnej rekonštrukcií v Brezne na ulici ČSA, ktorá vedie priamo na námestie.

Ak ste sám, sama či pár a hľadáte nájomné bývanie kde budete mať všetko na skok, tento byt je vhodný pre vás. Všetko tu máte v pešej dostupnosti. Byt sa nachádza na 2. poschodí panelového domu s výťahom. Byt má veľkorysú výmeru.

V byte prebehla rekonštrukcia, je čistý a udržiavaný. Je vybavený nábytkom a spotrebičmi ako je vstavaná umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, sporák a automatická pračka. Čo zaručuje pohodlné bývanie. 

Byt bude voľný k nasťahovaniu 1. 11. 2024.

Pre byt sa hľadá pracujúci starostlivý nájomník nefajčiar.

Cena mesačného nájmu vrátane energií ako je kúrenie, teplá voda, elektrina, plyn je 420,- euro. Vratná kaucia je vo výške 700,- euro. Poplatok za sprostredkovanie je 380,- euro.

Ak máte záujem volajte 0903 855 264 Alena Vaněčková.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
40 m2
Zastavaná plocha:
40 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Výťah:
áno
Celková plocha:
40 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Vaněčková RSc.

Alena Vaněčková RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Español

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme