Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičné nehnuteľnosti pri mori Bečiči, Čierna Hora

Interné ID: 5743
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
163 919 €

Popis nehnuteľnosti

Sunny Side Resort & SPA je komplex v Bečići, Čierna Hora, predstavuje jedinečnú investičnú príležitosť, ktorá sa vyznačuje luxusným životným štýlom, rozmanitými zariadeniami a istým potenciálom rastu hodnoty v budúcnosti. Svojou vynikajúcou polohou, výnimočným dizajnom a kvalitou konštrukcie, ako aj infraštruktúrou pozostávajúcou z troch recepcií, dvoch vonkajších bazénov a jedného krytého bazéna, dvoch telocviční, dvoch tureckých kúpeľov, dvoch fínskych sáun, masážnej miestnosti, práčovne, konferenčnej miestnosti Tento komplex s kapacitou pre 50 osôb, coworkingovým priestorom a herňou pre deti ponúka neporovnateľne sofistikovaný životný štýl uprostred ohromujúcej krásy jadranského pobrežia, ako aj možnosť prenájmu počas 12 mesiacov v roku, čo bude mať väčšiu návratnosť investície.


Náš komplex je odrazom talianskej kreativity, čiernohorskej krajiny s modernými vymoženosťami, vôňou prírody a chuťou Jadranu. Jedinečnosť a súkromie projektu Sunny Side je výsledkom starostlivého výberu lokality – cca 600 metrov od mora, z jednej strany krásny výhľad na more a z druhej strany výhľad na úchvatnú horskú krajinu. Na tomto mieste je kombinácia horského a morského vzduchu, vďaka čomu je klíma nielen príjemná, ale aj zdravá. Starostlivo vybrané miesto projektu je ideálne pre dovolenku, pretože všetko je v pešej vzdialenosti: od komplexu na pláž za 5 minút a do reštaurácií, obchodov a lekární za 10 minút.

Ubytovanie v tomto rezidenčnom komplexe je porovnateľné s ubytovaním v 5-hviezdičkovom hoteli. Personál je neustále prítomný v komplexe; poskytuje čisté uteráky, čistí saunu a bazén, udržiava telocvičňu čistú. V areáli navyše platia pravidlá správania sa, podľa ktorých musia nájomníci rešpektovať nočný pokoj. Párty pri bazéne a iné nepríjemné chvíle, ktoré môžu ohroziť pohodlie života iných, sú vylúčené.


Ponúkame aj možnosť dokúpenia skladu a parkovacieho státia v podzemnej garáži.
Sunny Side Resort & SPA ponúka všetky podmienky pre vaše pohodlie, a to:
- Tri recepcie otvorené 24 hodín denne, 7 dní v týždni

Dva vonkajšie bazény
- Wellness centrum s fínskou saunou a tureckým kúpeľom
- SPA komplex s krytým bazénom, tureckým kúpeľom, fínskou saunou a masážnou miestnosťou
- Dve telocvične s vybavením na kardio a silový tréning
- Multifunkčná sála pre konferencie/stretnutia
- Ihrisko pre deti.


Jedinečná a vzácna na čiernohorskom trhu je práve infraštruktúra, z ktorej komplex pozostáva a ktorá je k dispozícii majiteľom, ako aj služba concierge, ktorá vám zaparkuje vozidlo, pomôže vám s balíkmi z trhu, udržiava bezpečnosť a čistotu zariadenia, aby ste vy alebo vaši hostia mali čo najpohodlnejší pobyt.

Môžete si vybrať z veľkostí 1-2

49,81 – 69,42 m2 

163.919-238.800 €

Mena v Čiernej Hore je euro, Čierna Hore je kandidátom na vstup do EU. Letecké spojenie s Čiernou Horou je dennodenne z Viedne, let trvá 1:20.

V prípade, že kupujete nehnuteľnosť ako investičnú zabezpečíme následné služby po predaji ako je prenájom či čistenie. 

Ak hľadáte  byt na pobreží Čiernej Hory, neváhajte a kontaktujte nás, aby sme Vám poskytli ďalšie informácie alebo zariadili osobnú prehliadku tejto nehnuteľnosti, prípadne Vám pripravili ponuku na mieru podľa Vašich požiadaviek. 

Ak máte záujem o viac informácií volajte 0903 855 264 Alena Vaněčková

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
49 m2
Zastavaná plocha:
49 m2
Stav:
Vo výstavbe
Počet izieb:
1
Celková plocha:
49 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Vaněčková RSc.

Alena Vaněčková RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Español

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti