Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Royal View Resort & Spa City – špičkový komplex v Budve v Čiernej Hore predstavuje jedinečnú investičnú príležitosť charakterizovanú luxusným bývaním, rozmanitým vybavením a spoľahlivým potenciálom budúceho rastu hodnoty.

S viac ako 17-ročnými skúsenosťami na čiernohorskom realitnom trhu sme starostlivo a precízne vybrali ideálne miesto pre náš luxusný komplex. Komplex sa nachádza v meste na malebnom kopci. Na jednej strane to obyvateľom umožní jednoduchý a pohodlný prístup k rozsiahlej infraštruktúre Budvy (do 200 metrov sú obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, zdravotnícke zariadenia) a príjemná prechádzka na krištáľovo čisté pláže Budvy bude trvať len 8-10 minút.

Na druhej strane majitelia apartmánov v Royal View Resort & Spa City a hostia komplexu budú obklopení pokojom a jedinečnými výhľadmi na prírodu, čo je obzvlášť dôležité v takej obľúbenej pobrežnej lokalite.

Vďaka svojej vyvýšenej polohe je panoramatický výhľad na more dostupný z najnižšej úrovne budovy, pričom budovy vpredu mu neprekážajú. Tento výhľad nás inšpiroval k pomenovaniu nového komplexu Royal View – odtiaľto si môžete vychutnať úchvatné panoramatické výhľady na otvorené more, nádherný ostrov Sveti Nikola, slávny Sveti Stefan a očarujúce Staré Mesto s podmanivými horami v pozadí.

Okrem jedinečnej polohy bude Royal View Resort & Spa City vybavený bohatou infraštruktúrou, ktorá je jedinečná v porovnaní s akýmkoľvek iným projektom v Čiernej Hore:

24-hodinová recepcia

Vonkajší nekonečný bazén s dĺžkou 25 metrov s nádherným výhľadom na more, mesto a hory, vybavený barom pri bazéne, takže si môžete vychutnať zmrzlinu alebo nápoje v bazéne aj na ležadlách v okolí.

Bazén, ktorý plynule prechádza z interiéru do exteriéru, s vodou ohrievanou na upokojujúcich 34 stupňov, je k dispozícii celoročne.

Kúpeľný komplex s pohodlnými šatňami, vrátane krytého bazéna s dĺžkou asi 15 metrov, vírivkou, saunou, hammamom, soľnou „jaskyňou“ a masážnou miestnosťou, čo vám umožní relaxovať a zrelaxovať bez opustenia domova.

Posilňovňa, ktorá vám pomôže zostať vo forme

Plne vybavená posilňovňa, hodiny jogy pod holým nebom poskytujú duševnú a fyzickú harmóniu

Detská herňa s rozlohou 50 metrov štvorcových, ktorá zabezpečí vašim deťom zaujímavý a bezpečný čas, vám poskytne čas „ja“

Konferenčná miestnosť s rozlohou 300 metrov štvorcových a coworkingový priestor ideálny na prezentácie, školenia, obchodné stretnutia a prácu na diaľku pre IT špecialistov a iných.

Komplex ponúka kompletné služby concierge: služba concierge zaparkuje vaše auto, pomôže s batožinou, zaistí bezpečnosť a čistotu objektu, vďaka čomu budete vy a vaši hostia maximálne spokojní. Okrem toho komplex ponúka priestranné vstupné priestory s recepciou a útulné lobby na krátke stretnutia.

Priestranné územie okolo komplexu umožňuje prístup na recepciu minivanom a špeciálne vybavenú dopravu pre osoby so zdravotným postihnutím, čo zaisťuje maximálny komfort pre hostí. Nadčasová klasika s elegantným klenutým dizajnom a ľahkými modernými líniami sú dokonale vyvážené a harmonicky kombinované so stredomorským štýlom v architektúre Royal View Resort & Spa City. Polovica apartmánov v komplexe má veľmi pohodlné veľké zelené terasy, kde môžete umiestniť ležadlá, vírivku, pohovku so stolíkom a vychutnať si čarovný výhľad na Budvu bez toho, aby ste opustili svoj apartmán.

Sú to luxusné penthousy špičkového komplexu Royal View Resort & Spa City. Každý penthouse bude mať svoj vlastný veľký strešný relaxačný priestor s vírivkou, ako aj kuchyňu pod holým nebom (barový stôl, gril, chladnička). Jeden z nich bude mať súkromný bazén a všetky strešné byty budú vybavené krbmi. Penthousy v našom komplexe sa ľahko vyrovnajú luxusným vilám.

Bývanie v tomto rezidenčnom komplexe je paralelné so zážitkom z pobytu v 5-hviezdičkovom hoteli. Zamestnanci sú neustále v komplexe, poskytujú čisté uteráky, čistia saunu a bazén, udržiavajú čistotu v telocvični atď. Okrem toho komplex presadzuje pravidlá správania, ktoré od obyvateľov vyžadujú dodržiavanie nočného pokoja. Párty pri bazéne a iné vyrušovanie, ktoré by mohlo ohroziť pohodlie ostatných, sú vylúčené.

Ponúkame aj možnosť dokúpenia skladových a parkovacích státí v podzemnej garáži.

 

Royal View Resort & Spa City ponúka

Možnosť platby na splátky

Najkrajší a kráľovský výhľad na Budvanskú riviéru a more

Najlepšia investičná možnosť, ktorá zabezpečuje vynikajúci potenciál prenájmu a spoľahlivý budúci rast hodnoty.

Garantovaný príjem z prenájmu na prvý rok – 5% komplex Royal View Resort & Spa City v Budve – kombinácia luxusu, pohodlia a výhodnej investície na jednom z najkrajších miest Čiernej Hory.

Máte možnosť si vybrať z veľkostí:

Spálne: 1-3

33.36-379.59 m²

228.494– 1.672.000 €

 

Mena v Čiernej Hore je euro, Čierna Hore je kandidátom na vstup do EU. Letecké spojenie s Čiernou Horou je dennodenne z Viedne, let trvá 1:20.

V prípade, že kupujete nehnuteľnosť ako investičnú zabezpečíme následné služby po predaji ako je prenájom či čistenie. 

Ak hľadáte  byt na pobreží Čiernej Hory, neváhajte a kontaktujte nás, aby sme Vám poskytli ďalšie informácie alebo zariadili osobnú prehliadku tejto nehnuteľnosti, prípadne Vám pripravili ponuku na mieru podľa Vašich požiadaviek. 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
33 m2
Zastavaná plocha:
33 m2
Stav:
Vo výstavbe

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Alena Vaněčková RSc.

Alena Vaněčková RSc.

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Español

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti